Juvederm Hydrate е изборът на ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ в световен мащаб!

Juvederm Hydrate е специален дермален скин бустер, предназначен за специален вид лечение за повишаване на хидратацията и еластичността на кожата. Всички тези характеристики гарантират освежен и младежки вид. Може да се използва за шия, лице, ръце и деколте, за да се получат по-естествени и блестящи резултати.

 •     Хидратира кожата
 •     Подобрява еластичността
 •     Съдържа хиалуронова киселина
 •     Анти радикали
 •     Съдържа манитол
 •     Анти-окислител

Принадлежи към последното поколение терапевтични средства, предназначени за хидратация на кожата. Възвръща изчерпаното ниво на хиалуронова киселина в кожата и възстановява естествения вид и блестящата кожа. Juvederm Hydrate съдържа също манитол, който е антиоксидиращо средство, което предотвратява появата на радикали по кожата.

Не всички инжекционни лечения са взаимозаменяеми. Juvederm Hydrate е уникален продукт, който работи за подобряване на хидратацията на кожата и осигурява на пациента освежен вид. Не е, обаче, дермален филър. Кожните филъри се използват за лечение на гънки или бръчки в кожата и създаване на обем в средата на лицето. За да постигнат това, те се инжектират в по-дълбоко ниво на кожата, докато Juvederm Hydrate се инжектира в по-повърхностно ниво на кожата. Състои се от хиалуронова киселина и манитол.

Хиалуроновата киселина е естествено срещащо се вещество в тялото и спомага за добавяне на обем и здравословен блясък на кожата. С напредването на възрастта естествените нива на хиалуронова киселина на кожата намаляват, което води до появата му с тънки линии(бръчки) и е суха на допир. Хиалуроновата киселина в Juvederm Hydrate прилага дълбока хидратация на кожата, като й помага да задържа влагата. В резултат на това се подобрява текстурата на кожата и третираните зони се чувстват по-гладки и по-меки на допир. Манитолът е антиоксидант, който спомага за удължаване на резултатите от лечението чрез борба със свободните радикали, които могат да разграждат хиалуроновата киселина.

Спринцовка с по-къса игла се използва за инжектиране на  точно под горния слой на кожата за уплътняващ ефект. Продуктът се прилага чрез малки инжекции на разстояние 1-2см. Хиалуроновата киселина се разпределя равномерно в кожата чрез тези инжекции и ги рехидратира, подобрявайки тонуса и еластичността на кожата, което води до естествен блясък.

Juvederm Hydrate е особено ефективен в борбата с дехидратацията и фините линии (бръчки) около устата, деколтето, пачи крак или сълзите торбички под очите, тъмни кръгове, фините линии на челото. Той може също да подобри неравностите в кожата, които са резултат от акне белези. В тези области, дермален филър е неподходящ, тъй като той може да даде прекалено “напълнен” вид на кожата, където за предпочитане е заглаждащ и леко затъмняващ ефект. Резултатите от Juvederm Hydrate продължават между четири и шест месеца. Той представлява ефективен метод за подмладяване на кожата, но резултатите са по-фини от тези на дермалните филъри.

Мезо терапия с Juvederm от Olympic Clinic

Juvederm Hydrate може да се използва заедно с дермален филър за постигане на оптимален естетически резултат. За най-добри възможни резултати, може да се обърнете към медицинския директор на Olympia clinic. Д-р Стаменов притежава богат опит в прилагането на дермални филъри на Juvederm и ще създаде индивидулна програма според Вашите нужди.

Ценова листа

 • Viscoderm 2,0% 20 mg/ml
  195 лв.
  Продуктът е предназначен за преструктуриращо лечение на средните и дълбоки слоеве на дермата, в зони с по-плътна кожа. Има траен филър ефект върху някои видове бръчки.
 • ProfHilo
  450 лв.
  PROFHILO® е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време. Той е биосъвместим продукт, съставен от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация.
 • JUVEDERM HYDRATE 1 ml
  279 лв.
  Висококачествен мезолифт – SKIN BOOSTER
 • JUVEDERM VOLITE 1 ml
  489 лв.
  Мезолифт -дълготраен SKIN BOOSTER
 • HYALURONIC 2мл.
  119 лв.
  Хидрадация,анти-ейдж
 • IDEANOL LIFT 2мл.
  119 лв.
  анти-ейдж терапия за лице, силен лифтинг ефект
 • BTX TECH 2мл.
  119 лв.
  Oколоочна зона, изглажда бръчки и мимически линии на лицето
 • CONTROL C 20 5мл.
  119 лв.
  Изветлява и изглажда общия вид на лицето,антиоксидантно действие
 • CELLUFIT 5мл.
  119 лв.
  Редуциране на целулит, силно дрениращо действие
 • PHOSPHOLIGHT 5мл.
  119 лв.
  Локално липолитично действие (стопява мастните натрупвания)

Информация

+359 88 4005071

Получете нужната ви информация на горещия ни телефон

5bedd2de54b75a14ea3e7bb7_juvederm-5-768x300
profhilo-logo-300x169
FQMD199fqmkbio_catalogo01 copy