Всичко, което правим в Olympia clinic, е насочено към постигането на максимална удовлетвореност и щастие.  Смело можем да заявим, че ние се отличаваме от другите с редица процедури, както и с поредица от технологии за преодоляване на стреса.

Olympia clinic държи на изключително стриктния подбор от специалисти. Разполагаме с най-ефективните апаратури за премахване на целулит, оформяне на тялото и стягане на кожата. Клиниката има честта да предлага на своите клиенти единствения клинично одобрен апарат за Лазерна епилация (Venus Velocity). Той е най-мощният диоден лазер с FDA сертификат – Venus Velocity.

Olympia clinic е изградила невероятно съчетание от дерматологични и козметични процедури, които карат нашите клиенти да сияят. 

Клиниката разполага с уреда от ново поколение за тренировка и рехабилитация – JUST FIT.  Той е иновативен метод за електро-мускулна стимулация на тялото (EMC). JUST FIT намалява телесните мазнини и премахва целулита само с 2 тренировки х 20 мин./седмично.

Olympia clinic се грижи не само за физическата красота, но и за Вашия мозък с уникалната процедура Biofeedback, която завладя цяла Америка.  С Biofeedback се измерва състоянието на нервната система, намалява се стреса и се подобрява активността на мозъка.

Olympia clinic демонстрира висок професионализъм, дискретност и лично отношение към всеки клиент!

Facebook
Facebook

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook