КОЛЕКЦИЯ ПОЛИРАНЕ И БОДИРЕПИНГ

Поглезете сетивата си с класическата Anne Semonin “Полиране и бодирепинг” колекция, създадена за да бъде толкова индивидуална, колкото сте и Вие. В сърцето на всяка уникална процедура стои внимателно подбрана комбинация от есенциални масла, микроелементи и морски съставки, осигуряваща гладка, подхранена и блестяща кожа и истински релаксирано тяло.

Facebook
Facebook

НЮД скраб – 45 мин.

Овлажнява, подхранва, изглажда Експресна ексфилиация с “Нюд скраб”, съдържащ морски соли и бял пясък, оставящ кожата гладка и хидратирана. Загряващото и подхранващо действие на този скраб осигурява успокояващ ефект и видими резултати.

Facebook
Facebook

Обгрижващ ритуал с масаж и скраб – 1ч.25мин.

Луксозна комбинация от морски соли, бял пясък и кристална пудра от розов кварц активно ексфолира повърхността на кожата, като я оставя удивително мека, детоксикирана и с младежки блясък. Ароматните масла дълбоко подхранват и възстановяват, като се нанасят посредством масаж, съобразен с нуждите на Вашето тяло.

Facebook
Facebook

Терапия при уморен гръб – 60 мин.

Изключително решение, създадено за да облекчи натрупаното напрежение в гърба, раменете и врата и да намали умората. Изисканата процедура, съчетаваща топлина, минерали и масла започва с щедро нанасяне на самозагряваща се маска от минерална кал, която отпуска болката, напрежението и стреса в мускулите. Следва адаптиран масаж “по мярка” с комбинация от масла, съобразен конкретно за Вашите нужди. Едновременно енергезираща и релаксираща, тази терапия оставя цялото тяло с усещане за пълен комфорт и благополучие.

Facebook
Facebook

Сияние за бъдещи майки – 1ч.15мин.

Глезещ ритуал за обновяване, релакс и сияние на кожата, включващ и отпускащ масаж на гърба, съобразен с деликатното състояние по време на бременността.

Facebook
Facebook

Колекция “ЕНОТЕРАПИЯ”

“Винтидж” Анти-оксидантна ексфолиация – 35 мин.

Енергизиращо полиране на тялото с гроздови семки, което ще остави кожата Ви възхитително мека, гладка и перфектно подхранена. Това е идеалният начин да се освободи пълната енергия на полифенолите, намиращи се в гроздовите семки и в люспите от червено грозде, с анти-оксидантно действие 20 пъти по-мощно от това на витамин С, за да се постигне блестяща от здраве кожа.

Facebook
Facebook

Изборът на сомелиера – Анти-ейдж грижа – 55 мин.

Глезеща, подмладяваща грижа, която ще възстанови кожата Ви по най-добрия начин. Укрепващата тялото ексфолиация е последвана от подхранваща и подмладяваща маска, работеща докато Вие се унасяте в наслада от чудесен скалп масаж… Естественото анти-оксидантно действие на екстрактите от червено грозде, засилва дренирането в организма, повишава хидратацията, изпълва и изглажда до съвършенство кожата, а тялото Ви е обгърнато в облак от блаженство.

Facebook
Facebook

“CUVEE SPECIALE” – Масаж-ритуал с топли лапи – 1ч.15мин.

Осъвременена древна масажна техника, използваща ленена пемза, изпълнена с най-доброто от силата на гроздовите семки, натуралните гроздови екстракти и ароматните масла. Чрез комбинация от топлина, натиск и ефекта на червеното грозде и маслата, този изтънчен масаж провокира състояние на дълбока физическа и ментална релаксация, прогонва напрежението и отпуска мускулите за едно уникално изживяване.

Facebook
Facebook

“GRAND CRU” Оптимално винотерапевтично изживяване – 2ч.25мин.

Въплъщение на цялата колекция от винотерапии на Anne Semonin, този максимално обгрижващ ритуал стартира с дълбоко ревитализираща ексфолиация на цялото тяло, последвана от подхранващ и подмладяващ бодирепинг и завършва с чудесния релаксиращ и успокояващ масаж с топли винени лапи. Като финално докосване, изберете чаша свеж гроздов сок или вино за перфектен завършек на това несравнимо винено приключение…

Facebook
Facebook

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook