Дана Русева
Координатор
Дана е координатор в Olympia clinic. Има дългогодишен управленски и организационен опит, който я е направил безупречна към задълженията й. Щастлива е, че има възможността да работи в клиника, която разполага с едни от най-модерните и ефективни апарати. Дана поставя клиента винаги на първо място и неговата пълна удовлетвореност е нейна мисия. Тя е човекът, който ще отговори детайлно на Вашите въпроси.
Д-р Даниел Стаменов
Медицински директор
Д-р Стаменов е висококвалифициран лекар в областта на естетичната медицина. Има дългогодишен опит в поставянето на филъри и прилагането на мезотерапия, като гарантира страхотен краен ефект. След процедурите в Olympia Clinic ще имате красива и сияеща кожа ! Д-р Стаменов обръща индивидуално внимание на всеки клиент и е изключително прецизен в своята работа.
Наталия Арсова
Козметик
Наталия работи с козметиката Anne Semonin. Всяка терапия е съобразена с нуждите на клиента и неговите предпочитания. Тя включва енергиен лимфен дренаж и ултра лифтинг масаж, акупресура. Терапиите с Anne Semonin предлгат основна грижа, експресно сияние и блясък, чиста кожа и равен тен, анти-едж грижа за младежко сияние и адаптирана грижа за мъжката кожа. Наталия има над 20 години опит в сферата на красотата. Тя провежда и услуги с Venus Velosity - единственият клинично одобрен апарат за лазерна епилация и с Venus Legacy - редуцира целулита, стяга и намалява бръчките по лицето и тялото.
Денислав Георгиев
Инструктор - Just Fit
Денислав провежда тренировки с електромускулна стимулация (JUST FIT) в „Olympia clinic”. Този уред се предлага само и единствено в Olympia clinic. Денислав се занимава усилено от няколко години със силов трибой. Усвоил е всички методи за ефективно провеждане на тренировки. За него е важно резултатите да са налице и за това винаги дава на клиентите си най-доброто от себе си.
Юлка Китанова
Масажист
Юлка работи с Anne Semonin козметика - терапии за тяло. Има професионален опит в областта на масажите, като в това число изпълнява масажи и на 4-ри ръце. Тя предлага разнообразие от масажи и азиатски специфични техники според индивидуалните нужди - грижа за ума и тялото. Юлка извършва услуги с Venus Velosity - единствения клинично одобрен апарат за лазерна епилация и с Venus Legacy - редуциране на целулита, стягане и намаляване на бръчките по лицето и тялото. Провежда тренировки по Just Fit в клиниката.
Симеон Петков
Гримьор
Доверете се на нашия гримьор Симеон Петков! С талант, усет и внимание, той ще направи Вашия грим перфектен, независимо дали става дума за леки или тежки визии. Всякакви предложения: от ежедневни до вечерни, опушени или дори подходящи за телевизия техники.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook