Juvederm Hydrate е специален дермален скин бустер, предназначен за специален вид лечение за повишаване на хидратацията и еластичността на кожата. Всички тези характеристики гарантират освежен и младежки вид. Може да се използва за шия, лице, ръце и деколте, за да се получат по-естествени и блестящи резултати.

Juvederm Hydrate принадлежи към последното поколение терапевтични средства, предназначени за хидратация на кожата. Възвръща изчерпаното ниво на хиалуронова киселина в кожата и възстановява естествения вид и блестящата кожа. Juvederm Hydrate съдържа също манитол, който е антиоксидиращо средство, което предотвратява появата на радикали по кожата.

Juvederm Hydrate е изборът на ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ в световен мащаб!

  •     Хидратира кожата
  •     Подобрява еластичността
  •     Съдържа хиалуронова киселина
  •     Анти радикали
  •     Съдържа манитол
  •     Анти-окислител

Не всички инжекционни лечения са взаимозаменяеми. Juvederm Hydrate е уникален продукт, който работи за подобряване на хидратацията на кожата и осигурява на пациента освежен вид. Не е, обаче, дермален филър. Кожните филъри се използват за лечение на гънки или бръчки в кожата и създаване на обем в средата на лицето. За да постигнат това, те се инжектират в по-дълбоко ниво на кожата, докато Juvederm Hydrate се инжектира в по-повърхностно ниво на кожата. Състои се от хиалуронова киселина и манитол.

Хиалуроновата киселина е естествено срещащо се вещество в тялото и спомага за добавяне на обем и здравословен блясък на кожата. С напредването на възрастта естествените нива на хиалуронова киселина на кожата намаляват, което води до появата му с тънки линии(бръчки) и е суха на допир. Хиалуроновата киселина в Juvederm Hydrate прилага дълбока хидратация на кожата, като й помага да задържа влагата. В резултат на това се подобрява текстурата на кожата и третираните зони се чувстват по-гладки и по-меки на допир. Манитолът е антиоксидант, който спомага за удължаване на резултатите от лечението чрез борба със свободните радикали, които могат да разграждат хиалуроновата киселина.

Спринцовка с по-къса игла се използва за инжектиране на Juvederm Hydrate точно под горния слой на кожата за уплътняващ ефект. Продуктът се прилага чрез малки инжекции на разстояние 1-2см. Хиалуроновата киселина се разпределя равномерно в кожата чрез тези инжекции и ги рехидратира, подобрявайки тонуса и еластичността на кожата, което води до естествен блясък.

Juvederm Hydrate е особено ефективен в борбата с дехидратацията и фините линии (бръчки) около устата, деколтето, пачи крак или сълзите торбички под очите, тъмни кръгове, фините линии на челото. Той може също да подобри неравностите в кожата, които са резултат от акне белези. В тези области, дермален филър е неподходящ, тъй като той може да даде прекалено “напълнен” вид на кожата, където за предпочитане е заглаждащ и леко затъмняващ ефект. Резултатите от Juvederm Hydrate продължават между четири и шест месеца. Той представлява ефективен метод за подмладяване на кожата, но резултатите са по-фини от тези на дермалните филъри.


Juvederm Hydrate може да се използва заедно с дермален филър за постигане на оптимален естетически резултат. За най-добри възможни резултати, може да се обърнете към медицинския директор на Olympia clinic. Д-р Стаменов притежава богат опит в прилагането на дермални филъри на Juvederm и ще създаде индивидулна програма според Вашите нужди.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook