K-BIO

БИОРЕВИТАЛИЗИРАЩИ МЕЗОКОКТЕЙЛИ ЗА КРАСОТА

K-Surgery е италиански бранд в областта на естетичната медицина и козметoлогия, който предлага опит, максимално съчетан с нови тенденции, качество и професионализъм.

К-Bio предлага богата гама от биоревитализиращи коктейли за мезотерапия, съдържащи хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло в различни концентрации, комбинации от витамини, минерали и аминокиселини, които хидратират и регенерират тъканите, подхранват и стимулират производството на колаген и еластин, както и метаболизма на кожата.

Продуктите ефективно тонизират и стягат кожата на лице, шия, деколте,  ръце, корем, крака. Формулите са иновативни, безопасни и не съдържат парабени.

ЛИНИЯ ЛИЦЕ

DEEPEST

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ВИТАМИН С, НИАЦИНАМИД, N-АЦЕТИЛЦИСТЕИН, АЦЕТИЛ MХЕКСАПЕПТИД-8 (АРГИЛЕРИН), АМИНОКИСЕЛИНИ: ГЛИЦИН, АРГИНИН, ПРОЛИН

ВИТАМИН С е мощен антиоксидант, който повлиява добре фотосензитивни кожи, пигментации, белези от акне, общо състаряване на кожата.

ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА поддържа нивото на хидратация, допринася за еластичността и стимулира производството на колаген. НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН В3) – хидратиращи свойства, инхибира трансфера на меланин от меланоцитите към кератиноцитите, антиейдж и успокояващо действие.

N-АЦЕТИЛЦИСТЕИН – силно антиоксидантно действие.

АЦЕТИЛ ХЕКСАПЕПТИД-8 е полипептид, подобен на ботулиновия токсин, но е безопасен и без странични ефекти.

ГЛИЦИН, АРГИНИН, ПРОЛИН са аминокиселини, които спомагат за  бързото обновяване на тъканите, колагеновия синтез и действат  превантивно на загубата на еластичност, като подпомагат и усилват действието на останалите активни съставки в продукта.

Най-комплексният продукт за анти-ейдж грижа със силно регенериращо и ревитализиращо действие. Витамините, аминокиселините  хуалуроновата киселина, които съдържа рехидратират в дълбочина и дават моментален видим ефект още след първата процедура – кожата излежда по-свежа и фините линии са изгладени. Препоръчва се за зряла и подложена на стрес кожа.

AGE CONTROL PLUS

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, НАТРИЕВА ДНК, DMAE

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, основна активна съставка за хидратация и реструктуриране на дермата.

ДНК натриева сол, с трофично действие, стимулира клетките в базалния слой на епидермиса и ускорява метаболитните процеси.

DMAE (ДИМЕТИЛАМИНОЕТАНОЛ) дава на кожата лифтиращ ефект и възстановява физиологичния тонус.

ОРГАНИЧЕН СИЛИЦИЙ, структурен елемент на съединителната тъкан, влиза във взаимодействие с основните молекули като еластин, колаген, протеогликани и гликопротеини, подпомага регенерацията им и стимулира пролиферацията на фибробластите.

Age Control Plus е превантивна анти-ейдж грижа, има значителен ревитализиращ ефект, подхранва кожата, ускорява естествените биохимични процеси.

CONTROL C-20

AСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА 20%

АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА или ВИТАМИН С е водоразтворим витамин с мощно антиоксидантно действие. Витамин С действа като ензимен кофактор.

Участва в процеса на обмяна на въглехидратите и елиминира вредата  от свободните радикали, които причиняват появата на бръчки и преждевременно стареене на кожата.

Има противовъзпалително и антиалергично действие, подобрява защитните механизми на кожата.  Действа като инхибитор на меланогенезата, предотвратява образуването на мелазми върху кожата.

Витамин С участва в синтеза на колаген. При дефицит на този витамин, кожата става суха, тънка и бледа.

CONTROL – C20 има силно анти-оксидантно действие, изсветлява и изравнява тена и подобрява общия вид на кожата.

BTX TECH

АРГИЛЕРИН 10%; “АЛТЕРНАТИВЕН БОТОКС”

АРГИЛЕРИНЪТ е синтетичен полипептид, подобен на ботулиновия токсин, но е безопасен и без странични ефекти. Механизмът на действие е аналогичен, като видимо редуцира дълбочината на бръчките. Притежава изразени анти-оксидантни свойства, предпазва от състаряване на кожата и появата на нови бръчки, предизвикани от повтарящите се лицеви движения. Третират се предимно зоните около очите и челото, където се появяват така наречените бръчки тип “пачи крак”, както и зоната около устните.

BTX TECH е високо ефективна терапия за третиране на бръчки, със силен деконтрактиращ ефект, благодарение на своя компонент N-ацетил хексапептид-8. Намалява дълбочината на бръчките, причинени от свиването на мускулите.

HYALURONIC 2

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, АНТИ – ЕЙДЖ, ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ


Хиалуронова киселина (ХК) е вид полизахарид, който принадлежи към класа на гликозаминогликани тип β, получени чрез свързване на аминокиселини и на хиалуронова киселина. Благодарение на своята структура ХК има висок вискозитет и способност да задържат големи количества вода. Използва се за хидратация на епидермиса, за въстановяване на фибрите, които поддържат тъканите, предотвратява и попълва бръчките и помага да се запазят водните молекули, като по този начин изглажда микро-неравностите.

Хиалуроновата киселина стимулира производството на колаген. Комбинирано двойно действие: удължава и увеличава регенериращия резултат, видим дори след 6 месеца до година след процедурата.

IDEANOL LIFT
НИАЦИНАМИД, N-АЦЕТИЛЦИСТЕИН, DMAE

НИАЦИНАМИД, известен също като ВИТАМИН В3, пoдпомага витализирането на зрялата кожа като: повишава нивото на серамидите и на свободните мастни киселини в кожата, предотвратява загубата на вода и стимулира микроциркулацията в дермата.

N-АЦЕТИЛЦИСТЕИН, известен също като NAC, е муколитичен агент, който има значително антиоксидантно действие. Той е с подобeн на витамин С ефект – увеличава нивото на хидратация и има изразени антиоксидантни свойства.

DMAE (ДИМЕТИЛАМИНОЕТАНОЛ) е включен в структурата на клетъчните мембрани, където неговите антиоксидантни свойства укрепват съпротивлението на мембраната срещу оксидативния стрес, получен от свободни радикали. Това помага за поддържане на добро ниво и качеств на колаген и еластин, което забавя стареенето на кожата.

Участва като прекурсор в превръщането на холин в ацетилхолин – невротрансмитер, който повишава степента на мускулната контракция.

Това обяснява неговата способност за възстановяване на тонуса и  устойчивостта на тъканите, противодейства на отпускането и появата на бръчки.

IDEANOL LIFT е ефективна анти-ейдж терапия с видим лифтинг ефект.

PHOSPHOLIGHT

ФОСФАТИДИЛХОЛИН 10% , НАТРИЕВ ДЕОКСИХОЛАТ 2,5%

ФОСФАТИДИЛХОЛИНЪТ извършва стимулиращо действие, за да се увеличи флуидността и пропускливостта на мембраната на адипоцитите, стимулира освобождаването на липидния компонент.

Увеличава действието на ензимите, които разграждат липидите на клетъчната мембрана. В мастните клетки, това действие увеличава флуидността и пропускливостта на мембраната на адипоцитите, за улесняване на освобождаването на мазнини.

НАТРИЕВА СОЛ, получена от деоксихолева киселина, въздейства като емулгира мазнините и улеснява действието на липазата.

Може да се използва при локална липодистрофия (гръб, ръцете, корем и др.) – изключително ефективено средство за коригиране на мастните натрупвания.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook