Механизми за действие

Филърите са идеални за пълнене на фини линии и дълбоки бръчки.

Филърът основен компонент, естествено присъстващ в кожата, който допринася за хидратацията му. Следователно, тя е напълно поносима и реабсорбируема и не изисква предварително тестване. Той има възстановяващ ефект и стимулира стимулацията на синтезата на колаген, придавайки на лицето си наистина бляскав външен вид.

Филърите стоят в зоната, в която са инжектирани, за различни периоди от време, според продукта.

Различни ефекти могат да бъдат получени от различни продукти:

Във веремето, обемът на скулите тенденция да падне в хълбоците и да увеличи тежкия и тъжен външен вид на лицето.

Използването на много обемна хиалуронова киселина дава възможност коригирането на дълбоките кожни зони, оформянето на скулите, които трябва да бъдат коригирани.

“Обемна подмладяване” се състои в възстановяване на обемите и контурите на лицето.

Повърхностни филъри

Благодарение на леката течна форма на пълнителя, която се инжектира в повърхностната дермиса, могат да се лекуват фините линии на контура на очите или бръчките около устата.

Филъри (среден слой на дермата)

Благодарение на плътната формула на пълнежа, която се инжектира в средната дерма, могат да се лекуват доста дълбоки бръчки като бръчките на лицето, или назогенните бразди.

Филъри (дълбок слой на дермата)

Благодарение на много гъстата формула, която се инжектира в дълбоката дермиса, могат да се лекуват дълбоки бръчки, като много ярки назогенни бразди, или устните могат да се повтарят, изваяните скули.

Обработката за пълнене може да бъде допълнена с мезотеряпия с цел получаване на по-голяма твърдост и еластичност на цялата кожа на лицето.

Защо JUVÉDERM® дермални филъри?

Козметично запълване за подобряване на кожата.

Позволете на кожата ви да изглежда по-добре от всякога чрез козметични пълнители JUVÉDERM®, лесен начин да възстановите загубената пълнота в кожата си, да изгладите досадните бръчки и линии, всички с естествени резултати

Защо JUVÉDERM®?

С напредването на възрастта започнете да губите обема в устните и бузите си и да започнете да виждате увеличение на линиите и бръчките. Нека да ви помогнем да коригирате тези кожни проблеми чрез филърите JUVÉDERM®.

Непосредствени резултати

Приблизително три дни след процедурата трябва да забележите голяма разлика в кожата си. Препоръчваме Ви да приемете здравословна грижа за кожата, така че резултатите от JUVÉDERM® могат да бъдат подобрени и удължени.

Временна, но продължителна

JUVÉDERM® е временно решение за бръчки, линии и загуба на пълнота, но можете да очаквате резултатите да продължат до една година, преди да резервирате друга процедура за назначаване.

Много ефективен

Всяко инжектиране е съобразено с конкретните нужди на пациента, което помага да се увеличи ефективността на пълнителя. JUVÉDERM® има много от същите ефективни предимства на хирургическия лицев лифтинг, но е по-малко инвазивен и по-удобен, с минимално време на престой.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook