Истината за двойната брадичка

Двойната брадичка е неприятно явление, но за съжаление, доста разпространено. Тя може да повлияе на негативно на външността на всяка жена като започне да увисва още в младежките години. В повечето случаи се появява в следствие на повишаване на телесното тегло, но този често срещан естетически проблем може да се дължи и на няколко други фактора. Един тях е увисването на подкожната мазнина около шията. Обикновено се забелязва дълбока бръчка, която създава илюзията за втора брада.

Проучвания доказват, че в основата на този проблем не винаги стои излишъка на килограми. Някои хора са генетично предразположени към образуването на двойна брадичка. Например, ако кожата загуби еластичност, тя вече не може да поддържа мастния слой около брадичката.

Другият фактор за появата на този козметичен проблем е загубата на мускулна тъкан с напредването на възрастта. В следствие на това кожата се отпуска и увисва.

Още една причина за образуването на двойната брадичка е лошата стойка на тялото, която отслабва мускулатурата около шията и брадата.

Но каквито и да са причините как да приберем двойната брадичка и да се сдобием с правилен профил?

Да кажем сбогом на двойната брадичка

Ако смятате, че нищо друго няма да помогне, можете да се обърнете към професионалист. За щастие този тип проблеми могат да бъдат третирани с апарата Venus Legacy. Чрез тази терапия се стимулира продукцията на колаген и еластин и по този начин се подобрява кожната текстура, изглаждат се фините линии, което незабавно води до лифтинг ефект. Можете да се върнете към нормалния си ритъм на живот веднага след процедурата, без никакъв възстановителен период. Броят на процедурите и интервалът между тях се определят индивидуално.

Двойна брадичка Legacy терапия

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook