Висш клас грижа за кожата от 1985 година

Anne Semonin

От 1985 година, ние създаваме и развиваме луксозна, високоефективна козметика и адаптирани терапии “по мярка”, с цел видимо повишаване сиянието и блясъка на кожата. 

Независимо от възрастта и типа, Вашата кожа се нуждае от подхранване, обновяване и ревитализиране, за да разкрие своята нова свежест, мекота и жизненост.

Ние възстановяваме онзи свеж “младежки блясък”, като използваме силата на есенциалните масла, минералите и морските активни съставки, чрез предписание на персонален режим за детокс на Вашата кожа, за превенция и заличаване следите на възрастта.

ПЕРСОНАЛНО АДАПТИРАНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА, СЪЗДАДЕНА “ПО МЯРКА”

Колекцията на Anne Semonin е създадена с единствената мисъл, че:

Всяка кожа е уникална и се променя ежедневно. Широк списък от фактори оказват влияние върху нейното състояние – околната среда, хормоните, нивата на стреса, начина на живот.

Грижата за кожата трябва да се нагажда според нейните непрекъснато менящи се нужди. За това, ние вярваме, че най-ефективните продукти и терапии за красота са базирани върху комбинация от направено “по мярка” персонално предписание и цялостен подход към специфичните потребности на кожата.

НАТУРАЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Формулите на Anne Semonin са уникални и ексклузивни. Действието на есенциалните масла, подсилено от микро елементи създава мощен коктейл от активни съставки, които проникват до най-дълбоките слоеве на кожата, подпомагайки нейния детокс и бързо възстановяване. Кожата изглежда и се чувства подмладена, нежна и сияйна, с естествен младежки блясък.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook