КОЛЕКЦИЯ “ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ”

Олиго защита С опитимална анти-оксидантна защита, тази терапия мигновено хидратира, балансира и повишава доставянето на кислород в клетките. Използвайки ексклузивната Олиго линия от продукти с високоефективна формула, комбинираща активни съставки, като морски алги и хлорела, осигурява чиста кожа, напълно защитена от влиянието на градската среда.  55 мин. 70 лв.
Защита от възрастта Следите на времето се разтапят заедно с маслата и минералите, поети от кожата, чрез нежния масаж за подобряване на нейния тонус и еластичност. Екстрактите за зряла кожа осигуряват оптимална защита срещу въздействието на околната среда и поддържат младежкото сияние на Вашето лице.  55 мин. 70 лв.
Успокояващ кожата “Спасител” Тайната за облекчение дори на най-деликатната и чувствителна кожа е във финото смесване на минерали и етерични масла. Кожата се подготвя, посредством нежно почистване и ексфолиране преди да усети насладата от апликацията на луксозна крем-маска. Тази терапия изглажда, успокоява и подхранва кожата, разкривайки нейния перфектен вид!  55 мин. 70 лв.
Крио момент Постигайки безупречен блясък, тази процедура, използва предизвикателния ефект на криотерапията и Супер активен серум, за подсилване плътността и еластичността на кожата. Допълнението от Диво индиго елегантно докосва сетивата и стимулира отделянето на Бета ендорфини, обливайки тялото с усещане за пълен комфорт и благополучие.  55 мин. 80 лв.
Пречистване с морски минерали Традиционната пара и техниките за екстракция, комбинирани със силата на морските елементи, гарантират една дълбоко почистваща терапия. Високоефективните ексфолиращи и детоксикиращи маски на Anne Semonin, с висока концентрация на минерали и водорасли, оставят кожата дълготрайно успокоена, пречистена и копринено мека.  75 мин. 100 лв.
Оптимално обновяване Тази терапия, повлияна от медицината, обединява нежното ексфолиращо действие на микронизирана пилинг пудра с по-дълбокото действие на магически пилинг комплекс за обновяване на кожата. Неинвазивната формула на тази терапия, видимо намалява несъвършенствата по повърхността на кожата, като изсветлява пигментните петна и разглажда бръчките. Едновременно луксозна и мощна, ако бъде използвана регулярно, това е точната процедура за оптимална трансформация, видимо по-млада и по-сияйна кожа с равен тен.  60 мин. 120 лв.
Невероятно изживяване Ритуал за красота, който предлага изживяване, толкова индивидуално, колкото сте и Вие! Предварително подбрани и смесени ароматни масла и микроелементи се комбинират в адаптирана за Вас терапия за лице, деколте и околоочен контур, за постигане на перфектен баланс, хидратация и ревитализация и за оптимална защита конкретно на Вашата кожата. Ненадмината в разкриването на естествената красота и блясък, това е една комплаксна терапия, създадена за да откликне на всички Ваши потребности. 85 мин. 110/130/160 лв.

(в зависимост от маската)

КОЛЕКЦИЯ “ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО”

НЮД скраб – Експресно полиране Експресна ексфилиация с “Нюд скраб”, съдържащ морски соли и бял пясък. Загряващото и подхранващо действие на този скраб осигурява успокояващ ефект и видими резултати. Перфектно полира кожата на тялото, като я оставя копринено мека, подхранена и овлажнена.  45 мин. 60 лв.
Обгрижващ ритуал с масаж и скраб Луксозна комбинация от морски соли, бял пясък и кристална пудра от розов кварц активно ексфолира повърхността на кожата, като я оставя удивително мека, детоксикирана и с младежки блясък. Ароматните масла дълбоко подхранват и възстановяват, като се нанасят посредством масаж, съобразен с нуждите на Вашето тяло.  85 мин. 90 лв.
Терапия при уморен гръб Изключително решение, създадено за да облекчи натрупаното напрежение в гърба, раменете и врата и да намали умората. Изисканата процедура, съчетаваща топлина, минерали и масла започва с щедро нанасяне на самозагряваща се маска от минерална кал, която отпуска болката, напрежението и стреса в мускулите. Следва адаптиран масаж “по мярка” с комбинация от масла, съобразен конкретно за Вашите нужди. Едновременно енергезираща и релаксираща, тази терапия оставя цялото тяло с усещане за пълен комфорт и благополучие  60 мин. 85 лв.
Колекция “ЕНОТЕРАПИЯ”
“Винтидж” Анти-оксидантна ексфолиация Енергизиращо полиране на тялото с гроздови семки, което ще остави кожата Ви възхитително мека, гладка и перфектно подхранена. Това е идеалният начин да се освободи пълната енергия на полифенолите, намиращи се в гроздовите семки и в люспите от червено грозде, с анти-оксидантно действие 20 пъти по-мощно от това на витамин С, за да се постигне блестяща от здраве кожа.  35 мин. 60 лв.
Изборът на сомелиера – Анти-ейдж грижа Традиционната пара и техниките за екстракция, комбинирани със силата на морските елементи, гарантират една дълбоко почистваща терапия. Високоефективните ексфолиращи и детоксикиращи маски на Anne Semonin, с висока концентрация на минерали и водорасли, оставят кожата дълготрайно успокоена, пречистена и копринено мека. 55 мин. 90 лв.
“CUVEE SPECIALE” – Масаж-ритуал с топли лапи Осъвременена древна масажна техника, използваща ленена пемза, изпълнена с най-доброто от силата на гроздовите семки, натуралните гроздови екстракти и ароматните масла. Чрез комбинация от топлина, натиск и ефекта на червеното грозде и маслата, този изтънчен масаж провокира състояние на дълбока физическа и ментална релаксация, прогонва напрежението и отпуска мускулите за едно уникално изживяване. 75 мин. 100 лв.
“GRAND CRU” Оптимално винотерапевтично изживяване Въплъщение на цялата колекция от винотерапии на Anne Semonin, този максимално обгрижващ ритуал стартира с дълбоко ревитализираща ексфолиация на цялото тяло, последвана от подхранващ и подмладяващ бодирепинг и завършва с чудесния релаксиращ и успокояващ масаж с топли винени лапи. Като финално докосване, изберете чаша свеж гроздов сок или вино за перфектен завършек на това несравнимо винено приключение… 145 мин. 190 лв.

ПРОЦЕДУРИ ЗА БРЕМЕННИ

Блаженство за бременни Хормналните промени по време на бременността могат да направят кожата Ви суха, чувствителна, с повишена пигментация и липса на блясък. Върнете свежестта на лицето си с тази хидратираща и успокояваща терапия. Използвайки интензивно подхранващо масло, специална отпускаща грижа получават също вратът и раменете. Следва божествен скалп масаж, а кожата Ви заблестява отново. 55 мин. 70 лв.
Сияние за бъдещи майки Глезещ ритуал за обновяване, релакс и сияние на кожата, включващ и отпускащ масаж на гърба, съобразен с деликатното състояние по време на бременността. 75 мин. 90 лв.

ПРОЦЕДУРИ ЗА МЪЖЕ– ANNE SEMONNIN

Олиго защита Идеална за кожата, подложена на замърсяванията на градската среда. Осигурява надеждна анти-оксидантна защита, успокоява, балансира и подобрява дишането на кожата. 55 мин. 70 лв.
Първият избор на мъжете Съобразена изцяло с особеностите и нуждите на мъжката кожа, тази терапия включва комбинация от иновативни активни съставки, пара и фина екстракция. Осигурява едновременно експертно пречистване, балансиране, детокс и адаптирана анти-ейдж грижа за Вашата кожа. 75 мин. 100 лв.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook